Poslední návštěva: Právě je stř říj 18, 2017 8:22 pm


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 597 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací downloadů? ČTĚTE ZDE!
PříspěvekNapsal: pon črc 08, 2013 6:48 pm 
Adminka
Adminka
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 27, 2009 8:43 pm
Příspěvky: 34707
PlumJelinek píše:
Za OT se omlouvám. Tady se jedná o oficiální downloady ze Store. Ani nejde tak o to, že by ve hře blbly, ale oni nejdou ani nainstalovat. Spouštěč vyhodí hlášku ve smyslu "nelze nainstalovat, aktualizujte svoji hru", kterou ale aktualizovanou mám (1.55 tuším).


Aha,... no to sem taky nepatří, neb v tomt otématu se řeší jen neoficiální obsah, pro který se v komunitě TS3 používá výraz "downloady" a i když se ofiko věci též stahují (a u jiných her se označují též jako "downloady"), tak jim tady tak většinou neříkáme.

Jinak ta hláška, co píšeš, se objevuje jednak u obsahu staženého načerno, které byl zakoupen na účtu jiného uživatele - což tu neřešíme - opět viz pravidla fóra. Nebo by ještě mohl být možná problém s tím, že ti chybí aktualizace ne hry, ale obsahu Store (?). Což teda spíš hádám a jak už psaly holky, nezdráhala bych se v tomto případě to opravdu řešit s TP EA. (Pakliže jsi připojený na net a automaticky se ti nestáhla).

Instalaci při spuštěné hře s novým stažením toho obsahu ze Store jsi zkoušel? Se stejným výsledkem? Pokud ano, tak pak ta TP. Pokud to šlo, i když ses chtěl dalšímu stahování vyhnout, asi je to řešení.


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací downloadů? ČTĚTE ZDE!
PříspěvekNapsal: pon črc 08, 2013 8:29 pm 

Registrován: ned črc 07, 2013 12:11 am
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha
Hepis píše:
Zkus napsat na TP a nebo vše kompletně stáhnout znova.

Ještě existuje jeden program, který obsah jakoby odblokuje, možná by to mohlo pomoct, ale nejsem si jistá, jetli sem můžu dát link. :?


btw. chladné a horké čtení je vskutku zajímavá věc, jen si nemyslím, že je nejvhodnější ho používat na veřejnosti, toho člověka se to může dotknout, ikdyž vlastně sapadá jen do určité skupiny.

Pokud ti to nepřijde vhodný, tak mi hoď link alespoň do SZ prosím, dost možná by mi to pomohlo. Na druhou stranu je mi divný, že by ty soubory byly zničehonic zablokovaný, když jsem s nima dřív hrál a v mezidobí je měl jen hozený v počítači.

btw. jaké horké a chladné čtení máš namysli?


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací downloadů? ČTĚTE ZDE!
PříspěvekNapsal: pon črc 08, 2013 10:59 pm 

Registrován: úte črc 27, 2010 9:03 pm
Příspěvky: 5
Ahoj,
dneska jsem si po dlouhé době opět nainstalovala TheSims3 :), ale má to háček všechny downloady jedou kromě jednoho:http://downloadhouse4sims.com/9452-south-ocean-boulevard-palm-beach/ nevím proč, ale mám z té stránky další dva domy a ty jedou, fakt nevím. Ty dva jsou nainstalované v pohodě, ale ten jeden je v krabici, jakože je pořád ve spouštěči v těch nainstalovaných souborech, ale v té krabici. Vůbec v té hře není a instalovala jsem to stokrát... (Sice nemám TheSims3 aktualizované na nejvyšší verzi, ale to asi nebude tím když ostatní downy jedou.
(Jinak už jsem i zkoušela dát to do složky s downy a zkusit na to klikat a přes spouštěč...
Děkuji za radu:)


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací downloadů? ČTĚTE ZDE!
PříspěvekNapsal: ned črc 14, 2013 2:10 pm 

Registrován: úte čer 25, 2013 2:57 pm
Příspěvky: 3
Dá se naistalovat sims3 do windows 8 ?? a dyztak jak ?


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací downloadů? ČTĚTE ZDE!
PříspěvekNapsal: ned črc 14, 2013 6:23 pm 
Moderátorka
Moderátorka
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 06, 2009 2:05 pm
Příspěvky: 11724
Bydliště: Praha
Loversims3 píše:
Dá se naistalovat sims3 do windows 8 ?? a dyztak jak ?

Zařazuješ svůj dotaz do nevhodného tématu. Tady se řeší instalace downloadů, ne her. Téma o Windows 8 tu máme, stačilo použít vyhledávání: viewtopic.php?f=2&t=2214


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací downloadů? ČTĚTE ZDE!
PříspěvekNapsal: ned črc 14, 2013 6:24 pm 
Moderátorka
Moderátorka
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 06, 2009 2:05 pm
Příspěvky: 11724
Bydliště: Praha
Klarinet455 píše:
Ahoj,
dneska jsem si po dlouhé době opět nainstalovala TheSims3 :), ale má to háček všechny downloady jedou kromě jednoho:http://downloadhouse4sims.com/9452-south-ocean-boulevard-palm-beach/ nevím proč, ale mám z té stránky další dva domy a ty jedou, fakt nevím. Ty dva jsou nainstalované v pohodě, ale ten jeden je v krabici, jakože je pořád ve spouštěči v těch nainstalovaných souborech, ale v té krabici. Vůbec v té hře není a instalovala jsem to stokrát... (Sice nemám TheSims3 aktualizované na nejvyšší verzi, ale to asi nebude tím když ostatní downy jedou.
(Jinak už jsem i zkoušela dát to do složky s downy a zkusit na to klikat a přes spouštěč...
Děkuji za radu:)

Testnu to. Může to být chybou autora a ne tvojí hry.


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací downloadů? ČTĚTE ZDE!
PříspěvekNapsal: ned črc 14, 2013 8:10 pm 

Registrován: ned črc 07, 2013 12:11 am
Příspěvky: 9
Bydliště: Praha
Jak tedy nazýváte downloady, kterým neříkáte downloady? :lol:
Nicméně mně můj problém nakonec vyřešil program Sims TG, který mi soubory odblokoval a následně jsem je mohl v pořádku nainstalovat. Jako jediné vysvětlení, proč byly soubory zablokované mě napadá, že je to způsobeno z důvodu, jelikož nyní se do hry nepřihlašuji přes svůj profil u EA a hraju takříkajíc inkognito. A jelikož mé "downloady-nedownloady" byly blokované pouze k mému účtu, tak mě je to nyní nechtělo nechat nainstalovat. To je jen tak pro vysvětlenou, kdyby měl třeba někdo podobný problém.

Každopádně děkuji všem zúčastněným za pomoc :)


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací downloadů? ČTĚTE ZDE!
PříspěvekNapsal: úte črc 16, 2013 5:55 pm 
Moderátorka
Moderátorka
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 06, 2009 2:05 pm
Příspěvky: 11724
Bydliště: Praha
Ann píše:
Klarinet455 píše:
Ahoj,
dneska jsem si po dlouhé době opět nainstalovala TheSims3 :), ale má to háček všechny downloady jedou kromě jednoho:http://downloadhouse4sims.com/9452-south-ocean-boulevard-palm-beach/ nevím proč, ale mám z té stránky další dva domy a ty jedou, fakt nevím. Ty dva jsou nainstalované v pohodě, ale ten jeden je v krabici, jakože je pořád ve spouštěči v těch nainstalovaných souborech, ale v té krabici. Vůbec v té hře není a instalovala jsem to stokrát... (Sice nemám TheSims3 aktualizované na nejvyšší verzi, ale to asi nebude tím když ostatní downy jedou.
(Jinak už jsem i zkoušela dát to do složky s downy a zkusit na to klikat a přes spouštěč...
Děkuji za radu:)

Testnu to. Může to být chybou autora a ne tvojí hry.

Tak mi to funguje. Za to mě vůbec nenapadá, proč to nefunguje u tebe.. Zkus napsat na TP možná, tam by mohli vědět.


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací downloadů? ČTĚTE ZDE!
PříspěvekNapsal: ned srp 04, 2013 2:58 pm 
Šum-Macher
Šum-Macher
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 21, 2010 3:53 pm
Příspěvky: 1141
Bydliště: Ostrava
1/ o jaký typ souboru se jedná
a/ sims3pack

c/ Jaká je verze vaší hry?
----- A/ 1.55.4.022002
----- B/ 1.55.4.022002

d/ Je to originálka?
Samozřejmě :D


No, on to není problém můj, ale spíš mojí ségry, která měla nainstalovaných několik sims3packů (domy, apod.) a dneska hru spustila a napsalo se jí něco ve stylu že objekty byly nahrazeny... Tak se koukla, celý její univerzitní pokoj vybavenej základkou. Si řekla jako "WTF?" Tak se koukla, žádný sims3pack nainstalovaný. Tak to vypla, nainstalovala znova, zase pustila a velké nic. Nejhorší na tom je, že dům, který vybavovala tak 1,5 hodiny byl z sims3packů v podstatě celý. A ne, neměla zaškrtnuté Spustit bez uživatelského obsahu (kontrolovala jsem jí, sím).


EDIT: viz. příspěvek níže (můj)


Naposledy upravil Petra455 dne ned srp 04, 2013 5:36 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s instalací downloadů? ČTĚTE ZDE!
PříspěvekNapsal: ned srp 04, 2013 4:59 pm 
Šum-Macher
Šum-Macher
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 21, 2010 3:53 pm
Příspěvky: 1141
Bydliště: Ostrava
Přináším další info; když to nainstaluje a hru zapne, tak se jí to jako kdyby odinstaluje. Jediné, co jí jedou, jsou domy... (Wut?!)Fakt nevím. Zkoušla dashboard (kdyby bylo něco s Packages), zkoušela odstranit downloady co tam dávala včera... Může to být tím, že si včera nainstalovala StuŽi? Fakt mě to štve, ale, nebudu mít s kým hrát, sama to hrát fakt nechci ._____________________________. Myslela jsem si, že to může bejt skinem který si tam dala defalut a i non defalut. A velké nic, opět. UŽ mě napádá, jenom že si to dá jako package tím multi extrahe- něco :D
Ale co pak se světy? .______________________________. A stejně ten barák bude muset vybavovat znova, takže to k ničemu moc nepomůže....

EDIT: JOOOOOO! :3333 Falešná přeinstalace pomohla! Jupí YAAAAAY 1 minuta (nadšeného) řevu, kdyby to slyšeli rodiče, by se asi pokakinkovali :DDD


Nahoru
Offline Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 597 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki
Český překlad – phpBB.cz