Poslední návštěva: Právě je stř úno 21, 2018 11:16 pm


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Bytové (apartmánové) domy - jak na stavbu
PříspěvekNapsal: čtv lis 08, 2012 6:56 pm 
V podmínce před vyloučením
V podmínce před vyloučením

Registrován: pát bře 18, 2011 5:07 pm
Příspěvky: 1799
Vlastne to všetko máš vysvetlené na prvej strane ;)

Dvere sú prechod z jednej miestnosti do druhej. Jedna musí byť označená ako verejná, druhá ako skrytá. Tými dvomi guľami. Potom pridž naraz CTRL+SHIFT+C a zadaj testingcheatsenabled true. Stlač ENTER. Teraz pridž a drz CTRL+SHIFT, klikni na dvere a mala by tam byť možnosť Vytvořiť NPC dveře. Klikni na ňu. Všetko :)


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bytové (apartmánové) domy - jak na stavbu
PříspěvekNapsal: čtv lis 08, 2012 7:01 pm 
V podmínce před vyloučením
V podmínce před vyloučením

Registrován: pát bře 18, 2011 5:07 pm
Příspěvky: 1799
A k tým poschodiam - neviem ako to myslíš.

Môžeš si normálne vytvoriť dekoračné poschodie bez využitia. Tam dáš tú guľu Označenie preskočenia úrovni. V Móde života, keď dáš o poschodie vyššie, odignoruje ti toto poschodie, takže slúži ako dekorácia. Napr. máš štvorposchodovú bytovku, ale využívaš len dve poschodia, takže tie dve nezavadzajú, ale sú tam a dotvárajú estetický efekt.

Ak chceš mrakrodrap, tak to je "mušľa" alebo "škrupina" (hovorové názvy), do ktorej môžeš vstavať svoj výtvor. Ak pôjdeš o poschodie vyššie, automaticky to skočí. Takže to vyzerá, akoby si bývala na tridsiatom poschodí a si na vysokom mrakrodrape, ale zároveň používaš len tri poschoida napr.

Ak to myslíš tak, že máš ten mrakodrap a chceš využiť nejaké poschodia medzi, žiaľ, nie je to možné. Iba ak sú tam dané, teda keď dáš poschodie vyššie/nižšie, preskočí ti to na ne :D


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bytové (apartmánové) domy - jak na stavbu
PříspěvekNapsal: čtv lis 08, 2012 7:02 pm 
Moderátorka
Moderátorka
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 10, 2011 9:45 pm
Příspěvky: 11409
Musíš mít zaplý cheat testingcheatsenabled true a buydebug.

Ty NPC dveře se dělají takhle (snad si to dobře pamatuju :lol: ):
1. Musíš mít malou místnost veřejnou. (Na to pozor! Bez toho to nefunguje. Prostě před těmi NPC dveřmi musíš mít místnost, do které dáš kouli pro veřejnou místnost.)
2. Umístíš dveře do bytu, který chceš nastavit pro NPC simíky (dveře otoč tak, aby šipkou směřovaly do bytu!). Pak do toho bytu umístíš kouli pro ukrytý pokoj. Pak držíš Ctrl+Shift a klikneš na ty dveře a nastavíš je jako NPC dveře.
A když přepneš do módu života, tak když na ně normálně klikneš (bez Ctrl a Shift), tak by se ti mělo ukázat, že tam nikdo nebydlí. Nebo že na ně můžeš zazvonit, pokud už tam někdo bydlí (což by ale tak rychle nemělo být.)

A to mezipatro uděláš úplně jednoduše, prostě postavíš vícepatrový dům. Do všech pater dáš kouli pro veřejnou místnost. A pokud ty patra "navíc" nechceš vidět, prostě tam jenom umisť ještě kouli pro přeskočení úrovně. Pak normálně v módu života ti to automaticky přeskočí, pokud půjdeš o patro výš jakoby přes ně.

Snad jsem ti pomohla. :-)


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bytové (apartmánové) domy - jak na stavbu
PříspěvekNapsal: pát lis 09, 2012 1:36 pm 

Registrován: čtv lis 08, 2012 3:26 pm
Příspěvky: 3
Děkuji moc, jste zlatý.. špatně jsem ten návod na první stránce pochopila.. :)


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bytové (apartmánové) domy - jak na stavbu
PříspěvekNapsal: ned črc 21, 2013 10:19 am 
Moderátorka
Moderátorka
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 10, 2011 9:45 pm
Příspěvky: 11409
Prosím vás, zkoušeli jste někdo stavět řadové domy/bytové domy bez PSet? Protože ty koule jsou v buydebug zařazené mezi věci ze základní hry (PSet teď nainstalované nemám, ale ty koule ve hře mám). NPC dveře mi normálně při stavění nastavit jdou, ale nevím, jak moc to bude funkční. Budu tedy první tester, nebo už jste to někdo zkoušel, jestli to funguje?

EDIT: Tak nic, zkusila jsem to sama. A kdyby to někoho zajímalo, tak ano, funguje to. Zkoušela jsem to a simíci se do vedlejších domů (řadové domy) nastěhovali.


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bytové (apartmánové) domy - jak na stavbu
PříspěvekNapsal: stř led 24, 2018 10:15 pm 

Registrován: sob bře 17, 2012 10:34 am
Příspěvky: 186
Sice tu asi uz nikdo Sims 3 nehraje a nechodí sem, ale treba budu mít stesti :) A najde se dalsi blazen jako ja. Zkousel jst enekdo kombinovat bytovy dum (prisel s Student.z.) a tyhle "apartmány" ci jak to nazvat? Proste aby tam byli jak NPC simici, tak ti spolubydlici a i rodina? Hm? Stavim pozemek tak sjem zvedava jestli to pujde nejak skloubit...


Nahoru
Offline Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 86 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki
Český překlad – phpBB.cz